Riemurekun ilmoitustaulu

Löydät Riemurekun tiedotteita ja tarjouksia myös Riemurekun facebook-sivulta. Sivu on julkinen, joten voit lukea sitä vaikka et muuten käyttäisikään facebookia. Tykkää/seuraa Riemurekun facebook-sivusta nähdäksesi tulevat uudet julkaisut.

Syksy-talvi 2018:

Ilmoittaudu mukaan etsintätreeneihin!

Riemurekku tarjoaa etsintäharjoituksia! Nämä harjoitukset sopivat erittäin hyvin etenkin Nose Workista kiinnostuneille ja lajia jo harrastaville koirakoille, mutta myös muutkoirat voivat tulla tekemään kivoja etsintäharjoituksia. Näihin treeneihin osallistuva koirakko ei välttämättä tarvitse aikaisempaa etsintäkokemusta eikä koiran iälle tai osaamistasolle ole vaatimuksia. Riittää, että koira tykkää kovasti ruuasta tai omasta lelusta. Nose Work-koirat hyötyvät etsintätreeneistä, koska itsenäinen ja innokas hajun etsimistaito sekä ohaajan koiranlukutaito on hyvin tärkeä osa NW-harrastusta. Näitä taitoja on nyt mahdollista harjoitella ohjatusti vieraassa ympäristössä.

Harjoitukset toteutetaan yksi koirakko kerrallaan ja jokaiselle koirakolle tarjotaan 1-3 etsintätilannetta (määrä riippuu mm koiran jaksamisesta). Harjoitukset voi tehdä ruualla/lelulla tai eukalyptuksella. Eukalyptushydrolaattia voidaan käyttää niille koirille, jotka ovat jo käyneet Nose Work-kurssin ja ovat motivoituneet etsimään eukalyptusta. Mikäli eukalyptus ei ole koirallesi tuttu, koirasi etsii ruokaa tai lelua. Myöhemmin alkavilla Riemurekun varsinaisilla Nose Work -kursseilla pääset halutessasi tutustumaan ja tehokkaasti aloittamaan Nose Work-lajin harrastamisen. Etsintätyöskentelyä ja koiranlukutaitoa on kuitenkin erittäin hyödyllistä ja suositeltavaa harjoitella jo ennen ensimmäistä Nose Work-kurssia.

Etsintäharjoituksia on tarjolla 27.10, 11.11 ja 17.11 klo 12 alkaen. Harjoituspaikka sijaitsee ulkona Riihimäen kaupungin alueella. Tarkempi paikka kerrotaan osallistujille ennen treenipäivää. Harjoituskerran hinta on 15 e/koirakko. Mikäli sama koira ja ohjaaja ilmoittautuu useammalle etsintäharjoituskerralle, on 2. tai useamman kerran hinta 12 e/kpl. Treenikerta toteutuu, kun ilmoittautuneita on min 3 koirakkoa. Harjoituksen toteutumiselle on pakkasraja -15°. Koirakkopaikkoja on rajoitetusti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä varmemmin mahdut mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset oheisella ilmoittautumislomakkeella

Lisätietoja: riemurekku@gmail.com

Tulossa:

Kaivattu ja tehokas Nose Work-alkeiskurssi. Odottelemme Nose Work Finland- yhdistyksen sääntömuutosta ennen kurssin aloittamista. Kohdehaju on muuttumassa, sillä nykyiset hydrolaatit on todettu huonoksi valinnaksi.

Muu palvelutarjonta:
Jos koirasi tarvitsee koirahierontaa / laserhoitoja tai kaipaat koiraharrastuksiin tai arkielämään liittyviä koirankoulutusneuvoja, lähetä sähköpostia tai viestiä facebookin kautta! (huom: vanha työpuhelinnumero ei siis ole käytössä!)

Hieronnoissa etusijalla ovat pöydällä hierottavat koirat. Käytössäni on matkapöytä, johon sopii max n 30 kg kokoiset koirat. Sitä suurempien koirien hierontaa voidaan miettiä myös muulla pöydällä. Tähän asti kaikki koirat ovat kyenneet rentoutumaan pöydällä hyvin, mikä on joillekin omistajile ollut positiivinen yllätys. :) Tarvittaessa ainakin ensimmäinen hieronta voidaan kuitenkin toteuttaa myös ilman pöytää.

Riemurekku järjestää Riihimäellä mm TOKO-, rallytoko ja Nose Work -kursseja. Riemurekun kursseilla saat laadukasta ja yksilöllistä opetusta. TOKO- ja rallytokokurssitarjonta painottuvat keväästä-syksyyn, koska silloin ulkona harjoittelu on turvallista. Kurssien lisäksi koirien kouluttamisessa auttavat tehokkaat Riemurekun yksityistunnit. Niiden sisältö ja ajankohta voidaan sopia mukavan joustavasti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Yksityiopetuksen aiheen saat aina valita itse ja se voi olla harrastukseen tai arkielämään liittyvä. Yksilölliset koulutuskerrat voidaan muokata myös useammalle koirakolle. Voit siis kerätä omista koiratuttavistasi oman pienen treeniporukan, jonka kanssa on kiva yhdessä hyödyntää Riemurekun koulutusta. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisiä TOKOn MM-kilpailuista! Kilpailu pidettiin Hollannissa 21-24.6.2018. Osallistuin maailmanmestaruuskilpailuun oman metsästyslinjaisen labradorini kanssa ensimmäistä kertaa. Onnistuimme edustamaan Suomea upealla tavalla: saimme erittäin tiukasta arvostelusta huolimatta ykköstuloksen (262,25 p), sijoituimme ensimmäisen karsintapäivän 11. sijalle ja saimme päivän "paras ei bordercollie" -palkinnon!