Riemurekun ilmoitustaulu

Löydät Riemurekun tiedotteita ja tarjouksia myös Riemurekun facebook-sivulta. Sivu on julkinen, joten voit lukea sitä vaikka et muuten käyttäisikään facebookia. Tykkää/seuraa Riemurekun facebook-sivusta nähdäksesi tulevat uudet julkaisut.

Riemurekun koirahieronta- laserhoito- laservuokraus- ja koulutuspalvelut keskittyvät Seinäjoelle. Koirahieronnat ja laserhoidot toteutetaan kätevinä kotikäynteinä. Käyn kuitenkin edelleen ajoittain Riihimäellä, joten yksittäisiä palveluita Riihimäen seudulla voi tiedustella. Toki myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia. Seinäjoella ja Riihimäellä tapahtuvista palveluista ei veloiteta matkakuluja.

Riemurekun koulutuspalveluiden saat hyödyllisiä neuvoja arkielämänne helpottamiseksi tai harrastusuralla etenemiseen. Koulutuspalvelut toteutuvat tällä hetkellä ainoastaan yksityistunteina tai asikasryhmälle tilattuina koulutuksina. Yksityiskoulutukset ovat tehokkain tapa saada apua, juuri teidän kaipaamaanne asiaan. Riemurekun palveluita voi hyödyntää myös kavereiden kanssa: voit kerätä koiratuttavistatasi oman porukan ja sovitaan kaikille yhteinen treenikerta. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai facebookin kautta, niin sovitaan teidän tarpeeseen ja kalenteriin sopiva koulutus tai hieronta-/laserhoito!


Yksi vakuuttava näyte Veeran koulutustaidoista oli pääsy edustamaan Suomen tokohuippua vuoden 2018 TOKOn MM-kisoihin Hollantiin. Veera ja labradorinnoutaja Vinkki saivat tehtyä MM-kisoissa hyvän ykköstuloksen, sijoittuivat ensimmäisen karsintapäivän 11. sijalle ja saivat päivän "paras ei bordercollie" -palkinnon!