Riemurekun ilmoitustaulu

Löydät Riemurekun tiedotteita ja tarjouksia myös Riemurekun facebook-sivulta. Sivu on julkinen, joten voit lukea sitä vaikka et muuten käyttäisikään facebookia. Tykkää/seuraa Riemurekun facebook-sivusta nähdäksesi tulevat uudet julkaisut.

Kevät 2019

Riemurekku muuttaa maaliskuun aikana Seinäjoelle. Käyn sen jälkeen ajoittain Riihimäellä, joten yksittäisiä palveluita Riihimäen seudulla voi tiedustella. Seinäjoella on mahdollista saada nopeastikin Riemurekun koirahierontaa kotikäynteinä. Koulutuspalvelut alkavat, kun tiedän missä niitä voin tarjota. Yksityistunnit sovittavissa joustavasti.

Muu palvelutarjonta:
Jos koirasi tarvitsee koirahierontaa / laserhoitoja tai kaipaat koiraharrastuksiin tai arkielämään liittyviä koirankoulutusneuvoja, lähetä sähköpostia tai viestiä facebookin kautta! (huom: vanha työpuhelinnumero ei siis ole käytössä!)

Hieronnoissa etusijalla ovat pöydällä hierottavat koirat. Käytössäni on matkapöytä, johon sopii max n 30 kg kokoiset koirat. Sitä suurempien koirien hierontaa voidaan miettiä myös muulla pöydällä tai lattiallakin. Tähän asti kaikki koirat ovat kyenneet rentoutumaan pöydällä hyvin, mikä on joillekin omistajile ollut positiivinen yllätys. :) Tarvittaessa ainakin ensimmäinen hieronta voidaan kuitenkin toteuttaa myös ilman pöytää.

Riemurekku järjestää Seinäjoella (/Riihimäellä) mm TOKO-, rallytoko ja Nose Work -kursseja. Riemurekun kursseilla saat laadukasta ja yksilöllistä opetusta. TOKO- ja rallytokokurssitarjonta painottuvat keväästä-syksyyn, koska silloin ulkona harjoittelu on turvallista. Kurssien lisäksi koirien kouluttamisessa auttavat tehokkaat Riemurekun yksityistunnit. Niiden sisältö ja ajankohta voidaan sopia mukavan joustavasti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Yksityiopetuksen aiheen saat aina valita itse ja se voi olla harrastukseen tai arkielämään liittyvä. Yksilölliset koulutuskerrat voidaan muokata myös useammalle koirakolle. Voit siis kerätä omista koiratuttavistasi oman pienen treeniporukan, jonka kanssa on kiva yhdessä hyödyntää Riemurekun koulutusta. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisiä TOKOn MM-kilpailuista! Kilpailu pidettiin Hollannissa 21-24.6.2018. Osallistuin maailmanmestaruuskilpailuun oman metsästyslinjaisen labradorini kanssa ensimmäistä kertaa. Onnistuimme edustamaan Suomea upealla tavalla: saimme erittäin tiukasta arvostelusta huolimatta ykköstuloksen (262,25 p), sijoituimme ensimmäisen karsintapäivän 11. sijalle ja saimme päivän "paras ei bordercollie" -palkinnon!