Riemurekku

Riemurekku on vuonna 2016 perustettu koira-alan toiminimiyritys. Riemurekku tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta palvelua koirille ja niiden omistajille. Toiminta painottuu Seinäjoen seudulle sekä satunnaisesti Riihimäen seudulle. Suurempia palvelupaketteja, kuten useamman tunnin koulutuspäivä, on mahdollista saada myös muille paikkakunnille.

Henkilökunta

Teitä palvelee Veera Pelkonen, koira-alan ammattilainen ja aktiivinen koiraharrastaja.

Koirat ja koirahieronta ovat laaja kokonaisuus, minkä oppiminen vaatii aikaa ja työtä. Opiskelin koirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulussa, josta valmistuin kiitettävin arvosanoin kesällä 2016. Koirahierojakoulutus kesti noin vuoden (800 h), jonka aikana opiskelin mm koirahierontaa teoriassa sekä käytännössä, urheilukoirien huoltoa ja koirien kuntoutusta. Koirahierojan ammattitutkinto on erillinen osa ja hyvä keino osoittaa omaavansa koirahieronnassa tarvittavia taitoja ja tietoja. Suoritin tutkinnon kesällä 2017.

Vuosina 2005-2008 opiskelin Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston kennellinjalla ja valmistuin kiitettävin arvosanoin. Opintoihin sisältyi laajoja ja monipuolisia koiriin liittyviä asiakokonaisuuksia kuten koiran koulutusta, hoitoa ja käyttäytymistiedettä. Lisäksi olen suorittanut TOKO-koulutusohjaajakurssin, TOKO- liikkeenohjaajakurssin, NOME- koulutusohjaajakurssin sekä kasvattajakurssin. Olen kasvattanut yhden pentueen kennelnimellä Vauhtimetsän.

Olen elänyt koiranomistajan elämää vuodesta 1994 alkaen. Harrastan ja kilpailen aktiivisesti koirieni kanssa. Olen kilpaillut tottelevaisuuskokeissa (TOKO), noutajien metsästyskokeissa (NOME-b ja wt), rally-tokossa sekä palveluskoirien jäljellä. Vuosien varrella olen harrastanut myös nose workkia, hakua, raunioita, vesipelastusta (VEPE), agilityä ja vetohiihtoa. Olen menestynyt metsästyslinjaisten labradorinnoutajieni kanssa usean eri koiralajin kokeissa erinomaisesti. Koirani ovat voittaneet lukuisia piirinmestaruuksia, kiertopalkintoja ja rotumestaruuksia. Lisäksi saavutin vuosina 2015 ja 2018 (eri koirien kanssa) varakoirakkopaikan Suomen Kennelliiton viralliseen TOKO:n edustusjoukkueeseen. Vuonna 2018 sain kunnian osallistua Hollannissa pidettyyn TOKOn MM-kisoihin ja saavutin siellä koirani kanssa ykköstuloksen sekä "päivän paras ei bordecollie"-palkinnon.

Koiranomistajana, koiraharrastajana sekä kouluttajana minulle on tärkeää koiran taitojen kehittyminen sekä koiran halu työskennellä omistajansa kanssa. Koirahierojana minulle on tärkeää edistää koirien terveenä pysymistä ja terveyden paranemista.