Kurssien peruutusehdot ja korvausvastuut

-ilmoittautumalla kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Saat maksuohjeet sähköpostiisi, mikäli pystymme antamaan sinulle paikan kurssille. Mikäli maksu ei ole suoritettu eräpäivään mennessä lisätään laskuun 5 e laskutuslisä.

-Kurssille osallistuva henkilö (henkilön ollessa alle 18 v, hänen huoltajansa) on korvausvastuussa kurssille osallistuvan koiransa aiheuttamista kaikista vahingoista (mm esine tai henkilövahingot) sekä koiralle itselleen sattuneista tapaturmista.

-Juoksuinen narttu voi osallistua koulutukseen juoksuhousut jalassa (ulkona tapahtuvissa koulutuksissa ei yleensä tarvitse käyttää housuja). Ilmoitathan kouluttajalle etukäteen, mikäli koirallasi on juoksut koulutuspäivänä, jotta asia voidaan huomioida koulutuksen toteuttamisessa.

-Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kurssin ajankohtaan.

-Mikäli kurssi joudutaan perumaan kokonaan, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi joudutaan perumaan osittain, palautamme käyttämättä jäävien kurssikertojen osuuden osallistumismaksusta.

-Koiran sairastumisen estäessä kurssille osallistumisen, palautetaan käyttämättä jäävien kurssikertojen osuus osallistumismaksusta. Edellytämme voimassa olevaa eläinlääkärin todistusta, josta käy ilmi, että koira ei voi osallistua koulutukseen. Hyvitettävät koulutuskerrat huomioidaan siitä päivästä alkaen, kun asiasta on ilmoitettu sähköpostitse osoitteeseen riemurekku@gmail.com ja olemme saaneet voimassa olevan & asianmukaisen eläinlääkärintodistuksen. Palautettavasta summasta pidätetään 10 e käsittelymaksu.

-Mikäli joudut perumaan kurssille osallistumisen lähetä tieto asiasta sähköpostitse osoitteeseen riemurekku@gmail.com vähintään 14 päivää ennen ensimmäistä koulutuskertaa. Tällöin palautamme 90 % kurssimaksusta. Myöhemmin tehty kurssipaikan peruminen ei oikeuta hinnan alennukseen tai palautukseen.

-Kevät-kesä 2020: Koronasta johtuvan poikkeustilan vuoksi peruutusehtoja lievennetään väliaikaisesti: Mikäli osallistujalla on koronaan liittyviä oireita tai hän on altistunut koronatartunnalle, on hänellä oikeus perua osallistumisensa. Asiasta on ilmoitettava kouluttajalle kirjallisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla. Palautettava summa lasketaan koronailmoituksen vastaanottamisajankohdan jälkeen olevien kurssikertojen perusteella. Palautettavasta summasta pidätetään 10 e käsittelymaksu.