Koirankoulutus

Riemurekun koulutuspalveluista voit hakea neuvoja niin arjen kuin kilpakenttien haasteisiin. Riemurekun yksityisopetus on tehokas koulutusapu, koska saat itse päättää mitä asioita Riemurekun koulutuksessa käsitellään. Voit esimerkiksi kysyä neuvoja toisten koirien ohittamiseen, koiran tottelemishalun nostamiseen tai koiran käyttäytymisen rauhoittamiseen tietyssä tilanteessa. Koulutuksessa voidaan myös keskittyä käyttö- ja kisakoiran taitojen parantamiseen kuten tietyn kisaliikkeen hiomiseen paremmaksi tai noutajien rodunomaisien taitojen oppimiseen. Koulutuksessa saatavia harjoituksia toteuttamalla koirasi oppii hyödyllisiä taitoja ja saa mielekästä tekemistä. Tämä parantaa koiran ja sen myötä myös omistajan hyvinvointia. Samalla sinulla on mahdollisuus oppia kouluttamaan koiraasi paremmin. Riemurekun koulutuksissa keskitytään ensisijaisesti palkitsemaan koiraa oikeasta toiminnasta. Positiivisen koulutustavan seurauksena koirastasi tulee iloisesti totteleva koira. Lisäksi sinun ja koirasi välinen suhde paranee.

Riemurekun kouluttajana toimii yli 20 vuotta koiria kouluttanut Veera Pelkonen, jolla on monipuolinen ja hyvä kokemus koirien kouluttamisesta. Hän on myös menestynyt erinomaisesti monissa eri koirakokeissa ja -kilpailuissa. Löydät lisätietoa kouluttajasta näiltä sivuilta Tietoja-välilehdeltä.

Riemurekun koirankoulutuksissa halutaan taata yksilöllinen ja henkilökohtainen opastus. Tämän vuoksi koulutukset toteutetaan aina pienryhmäkoulutuksina tai yksityistunteina. Koulutuksista tiedotetaan Riemurekun julkisella facebook-sivulla sekä näiden sivujen ajankohtaista-sivulla. Koulutuksien aiheena voi olla esimerkiksi kotikoiran perustottelevaisuus, toko, rally-toko, nose work tai noutajien alkeiskurssi. Ota rohkeasti yhteyttä sopiaksesi yksityiskoulutuksesta tai koulutuksesta itse keräämälläsi porukalle!

Riemurekun kurssien peruutus- ja vastuuehdot voit lukea tästä linkistä.