Ajankohtaista

Löydät Riemurekun tiedotteita ja tarjouksia myös Riemurekun facebook-sivulta. Sivu on julkinen, joten voit lukea sitä vaikka et muuten käyttäisikään facebookia. Tykkää/seuraa Riemurekun facebook-sivusta nähdäksesi tulevat uudet julkaisut.

Riemurekun koirahieronnat ja laserhoidot toteutetaan kätevinä kotikäynteinä. Moni koira rentoutuu parhaiten hoidettavaksi omassa kodissaan, jolloin koiraa päästään huoltamaan parhaalla mahdollisella tavalla, minkä vuoksi kotikäynnit monesti mahdollistavat parhaan lopputuloksen. Tervakosken ja Riihimäen taajama-alueella tapahtuvista palveluista ei veloiteta matkakuluja. Talven aikana on mahdollista saada palveluitani myös Hyvinkään alueelle sovitetuilla kilometrikorvauksilla.

Riemurekun koulutuspalveluiden käyttäjänä saat hyödyllisiä neuvoja arkielämänne helpottamiseksi tai harrastusuralla etenemiseen. Sujuva arki on valtavan iso helpotus sekä koiralle että omistajille, minkä vuoksi arkielämän haasteiden ratkominen on mielestäni erityisen tärkeää. Autan mielelläni myös etenemään koiraharrastuksissa, koska se motivoi omistajaa tarjoamaan koiralle mielekästä puuhaa ja saavutetut kilpailutulokset ovat hieno osoitus koirakon osaamisesta ja kyvyistä. Koulutuspalvelut toteutuvat tällä hetkellä ainoastaan yksityistunteina tai asiakasryhmälle tilattuina koulutuksina. Yksityiskoulutukset ovat tehokkain tapa saada apua, juuri teidän kaipaamaanne asiaan. Riemurekun palveluita voi hyödyntää myös kavereiden kanssa: voit kerätä koiratuttavistasi oman porukan ja sovitaan kaikille yhteinen treenikerta. 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai facebookin kautta, niin sovitaan teidän tarpeeseen ja kalenteriin sopiva koulutus, hieronta tai laserhoito! 

JUURI NYT:

ILMOTTAUDU MUKAAN NOUTAJIEN ALKEUSKURSSILLE. Lisätietoja tästä linkistä. Mahdollinen jatkokurssi selviää myöhemmin ja sille on etusija tälle kurssille osallistuneilla.

p.s Mikäli koulutus sovitaan tapahtuvaksi ulkona, voidaan ajankohtaa asiakkaan halutessa siirtää kovan helle- tai pakkasennusteen vuoksi.