Ajankohtaista

Löydät Riemurekun tiedotteita ja tarjouksia myös Riemurekun facebook-sivulta. Sivu on julkinen, joten voit lukea sitä vaikka et muuten käyttäisikään facebookia. Tykkää/seuraa Riemurekun facebook-sivusta nähdäksesi tulevat uudet julkaisut.

Riemurekku muutti Kanta-Hämeeseen loppukesästä 2021! Riemurekun koirahieronta- laserhoito- laservuokraus- ja koulutuspalvelut keskittyvät Riihimäelle sekä Tervakoskelle, mutta voit tiedustella palvelun saamista myös muille alueille. Koirahieronnat ja laserhoidot toteutetaan kätevinä kotikäynteinä. Tervakoskella ja Riihimäellä tapahtuvista palveluista ei veloiteta matkakuluja.

Riemurekun koulutuspalveluiden käyttäjänä saat hyödyllisiä neuvoja arkielämänne helpottamiseksi tai harrastusuralla etenemiseen. Koulutuspalvelut toteutuvat tällä hetkellä ainoastaan yksityistunteina tai asiakasryhmälle tilattuina koulutuksina. Yksityiskoulutukset ovat tehokkain tapa saada apua, juuri teidän kaipaamaanne asiaan. Riemurekun palveluita voi hyödyntää myös kavereiden kanssa: voit kerätä koiratuttavistatasi oman porukan ja sovitaan kaikille yhteinen treenikerta. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai facebookin kautta, niin sovitaan teidän tarpeeseen ja kalenteriin sopiva koulutus, hieronta tai laserhoito!