Tietoa Riemurekusta

Riemurekku on vuonna 2016 perustettu koira-alan toiminimiyritys. Riemurekku tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta palvelua koirille ja niiden omistajille. Toiminta painottuu Tervakosken ja Riihimäen seuduille. Useamman tunnin palvelupaketteja on mahdollista saada myös muille paikkakunnille.

Henkilökunta

Riemurekun asiakkaana sinua palvelee Veera Pelkonen, koira-alan ammattilainen ja aktiivinen koiraharrastaja.

Koiranomistajan elämää olen elänyt vuodesta 1994. Harrastan ja kilpailen aktiivisesti koirieni kanssa. Olen kilpaillut tavoitteellisesti tottelevaisuuskokeissa (saavutuksina useampi TVA ja mestaruuksia), noutajien metsästyskokeissa (NOME-b ja wt, paras tulos omalla koiralla VOI2), rally-tokossa (saavutuksina Suomen ensimmäinen RTVA labradori ja mestaruuksia) sekä palveluskoirien jälkikokeissa (kaikista luokista erinomaiset ykköstulokset). Vuosien varrella olen harrastanut myös nose workkia, hakua, raunioita, vesipelastusta (VEPE), agilityä ja koirahiihtoa. Olen menestynyt metsästyslinjaisten labradorinnoutajieni kanssa usean eri koiralajin kokeissa erinomaisesti. Koirani ovat voittaneet lukuisia piirinmestaruuksia, kiertopalkintoja ja rotumestaruuksia. Lisäksi saavutin vuosina 2015 ja 2018 (eri koirien kanssa; Hardrocks Maibock sekä Vauhtimetsän Hyvä Tuuli) varakoirakkopaikan Suomen Kennelliiton viralliseen TOKO:n edustusjoukkueeseen. Vuonna 2018 sain kunnian osallistua Hollannissa pidettyyn TOKOn MM-kisoihin. Saavutin siellä noutajani kanssa karsintapäivän 11. sijan ykköstuloksella sekä "päivän paras ei bordecollie"-palkinnon. Vuonna 2019 voitin labradorini kanssa TOKOn yksilökilpailussa SM hopeaa. 2020 henkilökohtainen SM-mitali kirkastui kullaksi ja vuonna 2021 oli SM pronssin vuoro!

Olen lukenut monia koirakirjoja lapsuudesta lähtien. Koirat kiinnostivat minua niin paljon, että hain ja pääsin opiskelemaan monipuolisesti koira-alaa Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston kennellinjalle 2005-2008. Opin koulussa paljon ja valmistuin erinomaisin arvosanoin. Opintoihin sisältyi laajoja ja monipuolisia koiriin liittyviä asiakokonaisuuksia kuten koiran koulutusta, käsittelyä, hoitoa ja käyttäytymistiedettä.

Koirahierojaksi opiskelin Tampereen koirahierojakoulussa, josta valmistuin kiitettävin arvosanoin kesällä 2016. Koirahierojakoulutus kesti noin vuoden (800 h), jonka aikana opiskelin mm. koirahierontaa teoriassa sekä käytännössä, urheilukoirien huoltoa ja koirien kuntoutusta. Suoritin v. 2017 kirkkaasti koirahierojan ammattitutkinnon (näyttötutkinto), joka perustui puolueettomaan arviointiin ammattitaidostani.

Olen suorittanut myös TOKO-koulutusohjaajakurssin, TOKO- liikkeenohjaajakurssin, NOME- koulutusohjaajakurssin sekä kasvattajakurssin. Näiden lisäksi käyn edelleen erilaisissa koulutuksissa ja luennoilla. Olen kasvattanut tähän mennessä kaksi pentuetta kennelnimellä Vauhtimetsän.

Koiranomistajana, koiraharrastajana sekä kouluttajana minulle on tärkeää koiran taitojen kehittyminen sekä koiran omaehtoinen halu työskennellä omistajansa kanssa. Myös koiranomistajien ymmärryksen lisääminen ja sujuva arki on lähellä sydäntäni. Koirahierojana minulle on tärkeää edistää koirien terveenä pysymistä sekä parantaa koirien terveyden tilaa.